Zuidzijde 11,

2411 RP Bodegraven.

Vastgoed totaalbeheer

Jarenlange ervaring in Vastgoedbeheer

Rhynleve Vastgoed is graag ook uw partner voor vastgoed totaalbeheer. Wij hebben al jarenlang ervaring in het realiseren en beheren van vastgoedprojecten en ontzorgen u graag!

Rhynleve Vastgoed is in staat om het volledige totaalbeheer van uw vastgoed te voeren en u in alle facetten te ontzorgen. Rhynleve Vastgoed is gespecialiseerd in Technisch en Administratief beheer van vastgoed.

Dienstverlening op maat

Onze dienstverlening heeft betrekking op woning/appartementen, winkels, kantoren, bedrijfsruimten, volumineuze detailhandel e.d. Wij zijn zeer flexibel en kunnen door onze compacte organisatiestructuur uitstekend inspringen op onverwachte situaties en calamiteiten.

Voor iedere opdrachtgever kan een op maat gemaakt dienstverleningspakket verzorgd worden; die voldoet aan de door de opdrachtgever gestelde eisen. Rhynleve Vastgoed is volledig onafhankelijk waardoor wij voor onze opdrachtgevers de meeste geschikte partijen, welke kwalitatief voldoen, kunnen selecteren.

Technisch beheer zorgt ervoor dat u als professionele vastgoedeigenaar in controle bent als het gaat om het beheer en het behoud van uw woningen en gebouwen. U heeft daarvoor inzicht nodig in de staat van onderhoud en onderhoud- of verbeterkosten van uw bezit. U maakt graag goed overwogen beslissingen op basis van zowel een technische en financiële onderbouwing. Op de lange termijn blijkt het met visie plannen en gestructureerd uitvoeren van onderhoud efficiënt en dus duurzaam. Rhynleve Vastgoed kan ook voor u o.a. de volgende diensten verzorgen:

 • Periodieke controles;
 • Aannemen en afhandelen van huurderreacties op technisch gebied;
 • Direct afhandelen spoedeisende technische klachten;
 • Overige kwesties onderzoeken en voorstel voor afwikkeling aan eigenaar doen;
 • Afwikkelen van schadegevallen met verzekeringsmaatschappij;
 • Oplossen van storingen aan installaties;
 • Verhuurgereed maken o.b.v. begroting;
 • Opdracht geven tot en toezicht houden op juiste uitvoering klein onderhoud;
 • Beoordelen, regelen, afsluiten van onderhoudscontracten o.b.v. begroting.

Administratief beheer betekent samengevat dat wij u alle administratieve werkzaamheden zoals facturering, incassering, aanmaning en indexering uit handen nemen. Daarnaast worden benodigde huurcontracten en documenten door ons opgesteld en aan u verstrekt, om discussies met uw huurder(s) te voorkomen worden alle afspraken duidelijk en schriftelijk vastgelegd. Rhynleve Vastgoed heeft veel ervaring met het opstellen van praktijkgerichte huurcontracten en is zeer goed thuis in de van toepassing zijnde wetten en regelgeving. Denkt u hierbij ook aan opleveringsrapporten en inspectierapporten. Vanzelfsprekend houden wij u regelmatig op de hoogte van de stand van zaken en u ontvangt maandelijks de status van uw huurontvangsten en overige zaken. Rhynleve Vastgoed kan ook voor u o.a. de volgende diensten verzorgen:

 • Beperkt contact en correspondentie met huurder;
 • Het innen en aanpassen van huren;
 • Controleert de inkomende en uitgaande geldstromen;
 • Uw WOZ aanslagen;
 • Lopende verzekeringen;
 • Indexeringen;
 • Servicekosten;
 • Debiteurenbeheer;
 • Maandelijkse huurafrekening;
 • In- en outcheckrapport.

Heeft u slechts behoefte aan administratief beheer en wenst u het technisch beheer zelf te verzorgen en vice versa, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Rendement

Voor u als vastgoedbelegger is het van belang dat u optimaal rendement maakt op uw investering. Dit rendement wordt echter niet alleen gerealiseerd door juiste samenstelling van netto huuropbrengst in verhouding tot uw investering maar tevens uit de goede verstandhouding met uw huurder(s) en de staat van onderhoud van uw onroerend goed. Het één staat namelijk in direct verband met het ander. Het is helaas niet vanzelfsprekend dat uw huurder zijn huur betaalt, er geen lekkages of andere storingen ontstaan en/of afspraken zonder moeite worden nagekomen.

Totaalpakket van diensten

Rhynleve Vastgoed biedt u een totaalpakket van diensten waarbij u alle werkzaamheden voor professionele exploitatie van vastgoed, van A tot Z uit handen worden genomen. Vastgoed totaalbeheer bestaat uit een combinatie van de pakketten Administratief beheer en Technisch beheer. Wij hanteren een modulaire aanpak die u de ruimte biedt om zelf aan te geven welke onderdelen van het beheer u wilt uitbesteden en welke u liever zelf uitvoert.

Betrouwbare en professionele partners

Rhynleve Vastgoed werkt samen met betrouwbare en professionele partners om zo voor al uw wensen een oplossing op maat te bieden. Zekerheid, rendement en waardebehoud zijn daarbij onze uitgangspunten. Rhynleve Vastgoed zorgt graag voor uw vastgoed en neemt, waar mogelijk, uw zorgen uit handen en lost bijkomende zaken voor u op zodat uw investering waardevol blijft. Bij Rhynleve Vastgoed heeft u altijd één aanspreekpunt.

Neem vrijblijvend contact op Wilt u meer weten over wat Rhynleve Vastgoed hierin voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer +31 (0)172 651 223 of door een e-mail te sturen.

Voor vastgoed totaalbeheer kunt u terecht bij Rhynleve Vastgoed. Wij hebben al jarenlang ervaring met het realiseren van vastgoedprojecten en helpen u graag!

Professioneel op het gebied van vastgoed

Of het nu gaat om de bouw, de voortgangsbewaking of het verkrijgen van de juiste vergunningen: voor ons telt het resultaat en wij zorgen er met onze pragmatische aanpak dan ook voor dat uw plannen werkelijkheid worden. Wij begrijpen als geen ander dat er regels, wetten en praktische bezwaren in de weg kunnen liggen tussen droom en daad. Daarom zetten wij onze professionele, creatieve en no-nonsense aanpak graag in om u te helpen! U kunt bij ons onder meer terecht voor de volgende diensten:

 • Management
 • Ontwikkeling
 • Advies
 • Vastgoed totaalbeheer
Project-ontwikkeling

Project-
ontwikkeling

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Project-management

Project-
management

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Totaal vastgoedbeheer

Totaal vastgoedbeheer

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Een afspraak maken

Wilt u een gesprek aanvragen met een vastgoed adviseur van Rhynleve Vastgoed? Bel ons dan vrijblijvend op telefoonnummer +31 (0)172 651 223 om een afspraak te maken.
U kunt ons ook een e-mail sturen met uw vragen voor de vastgoed adviseur, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.