Zuidzijde 11,

2411 RP Bodegraven.

Projectmanager vastgoed

Uniek, boeiend en maatwerk

Ieder mens is uniek zo is ook iedere opdracht uniek. Dit houdt voor ons het vak boeiend en voor de opdrachtgever betekent dit dat we niet vanuit vaste ontwerpen werken, maar dat we vanuit enthousiasme voor het vak, maatwerk leveren.

Rhynleve Vastgoed team

Ons team met vakkundige medewerkers is samengesteld uit creatieve geesten met ruime en gevarieerde ervaring en jonge onbevangenheid. De opdrachten worden benaderd vanuit zowel de architectuur als het management. De taak van de projectmanager is het beheersen van de aspecten: geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit van ontwerp tot en met oplevering en nazorg.

Spil tussen de partijen en opdrachtgever

Onze projectmanager is de spil tussen de uitvoerende partijen en onze opdrachtgever. Wij verzorgen indien gewenst het gehele bouwtraject van A tot Z, waarbij wij onze opdrachtgever ontzorgen tijdens het gehele bouwproces. Rhynleve Vastgoed realiseert al vele jaren vastgoedprojecten in binnen- en buitenland.

Transparant en effectief

Onze werkwijze is even transparant als effectief. Op basis van voorafgestelde doelstellingen en vastgelegde plannen. Voor Rhynleve Vastgoed geldt dat al onze dienstverlening maatwerk is. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om een voorstel op maat voor u uit te werken. Rhynleve Vastgoed neemt graag de tijd om u te informeren en adviseren.

Project-ontwikkeling

Project-
ontwikkeling

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Project-management

Project-
management

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Totaal vastgoedbeheer

Totaal vastgoedbeheer

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Een afspraak maken

Wilt u een gesprek aanvragen met een vastgoed adviseur van Rhynleve Vastgoed? Bel ons dan vrijblijvend op telefoonnummer +31 (0)172 651 223 om een afspraak te maken.
U kunt ons ook een e-mail sturen met uw vragen voor de vastgoed adviseur, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.