Zuidzijde 11,

2411 RP Bodegraven.

Procesmanagement vastgoed

“Werken aan een optimale manier van werken”

Voor procesmanagement vastgoed kunt u terecht bij Rhynleve Vastgoed. Met onze jarenlange ervaring, no-nonsense aanpak en ruime kennis in de vastgoedbranche zijn wij u graag van dienst!

Juiste volgorde, optimale manier van werken

Onze procesmanager zal op een ordelijke wijze de werkzaamheden die gedaan moeten worden, in de organisatie of het project, in de juiste volgorde zetten. De procesmanager bewaakt het proces, door de opeenvolgende activiteiten binnen het project  m.b.v. een procesprotocol vast te stellen. Op basis hiervan zal het project worden aangestuurd met als uiteindelijke doel de meest optimale manier van werken te realiseren.

Procesprotocol

Het procesprotocol is een stuk gereedschap, wat met een schema van activiteiten, welke gefaseerd en gerangschikt worden weergegeven, helpt in het gestructureerd doorlopen van projecten. De diverse beslismomenten worden nu aan diverse stappen gekoppeld. Ook de tijd die een bepaalde stap in het proces mag kosten valt hierbinnen duidelijk te plannen. De procesmanager ontwerpt samen met de betrokkenen het proces, legt dit vast, stuurt het bij en zorgt voor een duidelijk overzicht.

Einddoel

Het behalen van het einddoel voor de procesmanager is belangrijk, maar ook de onderlinge relaties tussen alle partijen zijn van essentieel belang voor het goed doorlopen van het proces en het behalen van het einddoel: uw project zo optimaal mogelijk te laten verlopen!

Bij procesmanagement vastgoed kan men ook denken aan:

  • mediation in vastgelopen vastgoedprojecten;
  • collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO);
  • vastgoedprojecten met een voor de omgeving belangrijke invloed.

Voor Rhynleve Vastgoed geldt dat al onze dienstverlening maatwerk is. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om een voorstel op maat uit te werken.

Project-ontwikkeling

Project-
ontwikkeling

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Project-management

Project-
management

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Totaal vastgoedbeheer

Totaal vastgoedbeheer

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Een afspraak maken

Wilt u een gesprek aanvragen met een vastgoed adviseur van Rhynleve Vastgoed? Bel ons dan vrijblijvend op telefoonnummer +31 (0)172 651 223 om een afspraak te maken.
U kunt ons ook een e-mail sturen met uw vragen voor de vastgoed adviseur, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.