Zuidzijde 11,

2411 RP Bodegraven.

Civiel management

Rhynleve Vastgoed denkt systematisch, creatief en oplossingsgericht 

Rhynleve Vastgoed biedt ondersteuning bij het managen van uw civiele projecten. Wij zijn in staat om systematisch, creatief en oplossingsgericht te denken en dit in combinatie met onze praktische kennis en ruime ervaring zorgt ervoor dat uw civiele project van idee tot realisatie zo optimaal mogelijk gerealiseerd wordt.

Burgermaatschappij

Het woord civiel betekent ‘voor of van burgers’. Als civiel technici werk je voor de mensen om je heen; de burgermaatschappij. Civiel techniek is o.a. het ontwerpen, realiseren en onderhouden van objecten in de grond- en wegenbouw.

Het bouwproces doorloopt namelijk verschillende fasen, die allemaal even belangrijk zijn voor het eindresultaat. Rhynleve Vastgoed combineert technische deskundigheid met  communicatie, project- en procesmanagement. Rhynleve Vastgoed is in staat om verbanden te zien en overzicht te houden over het geheel.

Civiele Techniek, samenwerken met andere specialisten

In de civiele techniek werk je altijd samen met andere specialisten, Rhynleve Vastgoed is in staat om in teamverband te werken. Dat betekent communiceren, goed kunnen luisteren, open staan voor de ideeën van anderen en flexibiliteit in het doorlopen van ontwikkeltrajecten. Vanaf de planvorming tot aan ontwerp en van de realisatie tot aan de nazorg en het beheer. Rhynleve Vastgoed is in staat om deze trajecten strak te coördineren, hierdoor worden zaken als planning en kosten beter in de hand gehouden.Wij nemen onze verantwoordelijkheid in het project en denken actief mee over een optimale realisatie van het einddoel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en wat Rhynleve Vastgoed hierin voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer +31 (0)172 651 223 of door een e-mail te sturen.

Wij kunnen u helpen met verschillende diensten, waaronder:

Bent u benieuwd naar onze afgeronde en lopende projecten? Bekijk dan het portfolio om een goede indruk van ons bedrijf te krijgen.

Project-ontwikkeling

Project-
ontwikkeling

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Project-management

Project-
management

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Totaal vastgoedbeheer

Totaal vastgoedbeheer

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Een afspraak maken

Wilt u een gesprek aanvragen met een vastgoed adviseur van Rhynleve Vastgoed? Bel ons dan vrijblijvend op telefoonnummer +31 (0)172 651 223 om een afspraak te maken.
U kunt ons ook een e-mail sturen met uw vragen voor de vastgoed adviseur, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.