Zuidzijde 11,

2411 RP Bodegraven.

Bouwen bedrijfspand

Rhynleve Vastgoed biedt advies, ondersteuning en begeleiding

Bent u van plan om een compleet nieuw bedrijfspand te bouwen? Rhynleve Vastgoed biedt advies, ondersteuning en begeleiding tijdens de gehele bouwperiode.

Bouwmanagement

Het bouwen van een bedrijfspand is voor vele mensen geen dagelijks werk. Voor een goede bouwbegeleiding ontbreekt het veelal aan tijd en kennis. Terwijl deugdelijk bouwmanagement van groot belang is om een project op tijd, binnen de financiële kaders en verwachte kwaliteit af te ronden.

Bouwen zonder zorgen

Met goed bouwmanagement bouwt u zonder zorgen. Rhynleve Vastgoed belooft geen gouden bergen, maar geeft een eerlijk en realistisch beeld. Rhynleve Vastgoed is geen groot kantoor met meerdere contactpersonen, maar richt zich op een persoonlijke en servicegerichte benadering. Hierdoor is Rhynleve in staat om flexibele en deskundige ontwikkelingscapaciteit te leveren. Wij gaan uit van de gebruikseisen en vertalen dit naar een pand wat aan uw eisen en verwachtingen voldoet.

Jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfspand ontwikkeling

We weten uit ervaring wat de gevolgen zijn als een opleverdatum niet gehaald wordt, of als er onvoorziene kostenposten zijn, of als een bedrijfspand niet praktisch is ingericht en daardoor minder goed bruikbaar of zelfs verkoop- of verhuurbaar blijkt te zijn.

Rhynleve Vastgoed kent het bouwproces van begin tot eind, we hebben jarenlange ervaring in de bouwwereld, wij weten wat er wel en niet kan en zoeken altijd naar de beste oplossing. U kunt het ontwikkelings- en bouwmanagement gedeeltelijk door ons laten verzorgen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het complete traject door ons te laten verzorgen.

Project-ontwikkeling

Project-
ontwikkeling

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Project-management

Project-
management

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Totaal vastgoedbeheer

Totaal vastgoedbeheer

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Een afspraak maken

Wilt u een gesprek aanvragen met een vastgoed adviseur van Rhynleve Vastgoed? Bel ons dan vrijblijvend op telefoonnummer +31 (0)172 651 223 om een afspraak te maken.
U kunt ons ook een e-mail sturen met uw vragen voor de vastgoed adviseur, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.