Zuidzijde 11,

2411 RP Bodegraven.

Bouw management

Rhynleve Vastgoed organiseert, coördineert, beheert en adviseert

Het begeleiden van nieuwbouw-, verbouw- of complete renovatieprojecten is werk voor specialisten. U heeft een bouwmanager nodig met kennis van zaken, maar die ook verstand heeft van duurzaamheid. Alleen dan lukt het om de nieuwste duurzame ontwikkelingen kostenefficiënt en succesvol toe te passen binnen uw gebouw.

Van plan voorbereiding tot daadwerkelijke uitvoering

Als bouwmanager beheersen wij de risico’s van het gehele proces en hebben deze van begin tot eind onder controle. Wij adviseren u bij de selectie van het bouwteam en sturen deze aan tijdens de dagelijkse bouwwerkzaamheden, wij begeleiden u financieel en uitvoeringstechnisch. Wij stellen onder andere een programma van eisen en een beheer- en onderhoudsplan op, maken een planning, geven projectleiding en bewaken de voortgang, kwaliteit en kosten.

Rhynleve Vastgoed is door jarenlange ervaring thuis in deze markt en is dan ook in staat om scherpe prijsaanbiedingen te doen, te zorgen voor contracten met betrouwbare leveranciers en een reële inschatting van tijd en kosten te maken. De gemaakte kosten verdient u eenvoudig weer terug door de kostenbesparingen (o.a. door het reduceren van de faalkosten) die wij voor u kunnen realiseren.

Communicatie en missie

Bij nieuwbouw, verbouw of complete renovatie projecten, werken veel partijen samen. Een drijvende kracht achter ons succesvolle bouwmanagement is onze open en transparante communicatie. We betrekken uiteraard u als opdrachtgever bij het project, maar ook de gebruikers, adviseurs van andere bureaus en architect. Deze open manier van communiceren leidt bij alle belanghebbenden tot actiebereidheid en goodwill, zodat we onze missie kunnen volbrengen; voor u als opdrachtgever een eindresultaat tot stand brengen dat optimaal aansluit bij uw wensen op gebied van functioneel gebruik, uitstraling, energiezuinigheid en comfort van het gebouw (woning, bedrijfspand, kantoor etc.)

Project-ontwikkeling

Project-
ontwikkeling

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Project-management

Project-
management

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Totaal vastgoedbeheer

Totaal vastgoedbeheer

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Een afspraak maken

Wilt u een gesprek aanvragen met een vastgoed adviseur van Rhynleve Vastgoed? Bel ons dan vrijblijvend op telefoonnummer +31 (0)172 651 223 om een afspraak te maken.
U kunt ons ook een e-mail sturen met uw vragen voor de vastgoed adviseur, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.