Zuidzijde 11,

2411 RP Bodegraven.

Over Rhynleve

Patrick Middelkoop

Architect en projectleider

Als architect streeft Patrick naar een verbondenheid tussen exterieur als interieur om zo de persoonlijke wensen van de gebruikers optimaal te vertolken. Goede architectuur vertelt direct waar het om gaat: vorm en kleur vertellen bij de eerste aanblik de plot. Iets onverwachts of spannends wekt de nieuwsgierigheid op en nodigt uit dichterbij te komen. Details ondersteunen en versterken de architectuur.

Goede architectuur zorgt dat je gegrepen wordt en het van dichterbij en van binnen wilt zien of in elk geval nog eens omkijkt bij het voorbijrijden. Bewust of onbewust verandert goede architectuur je emotie door haar invloed op haar omgeving of door de ruimte binnenin.

Patrick streeft naar harmonie en eigentijdse oplossingen en neemt u graag mee op de gezamenlijke ontdekkingsreis, waarin het gebouw als eindproces zal ontstaan.

Goede architectuur emotioneert, goede architectuur beweegt je…..

Naast architect is Patrick ook werkzaam als projectmanager, door de combinatie van deze 2 takken van sport is Patrick uitstekend in staat om vanuit verschillende invalshoeken uw persoonlijke wensen optimaal te realiseren. 

Direct contact:
t: 0172 – 651 223
e: patrick.middelkoop@rhynleve.nl

Project-ontwikkeling

Project-
ontwikkeling

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Project-management

Project-
management

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes

Totaal vastgoedbeheer

Totaal vastgoedbeheer

Vastgoed projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes